Hittar du inte det du söker? Kontakta oss i chatten eller mail.

Köpvillkor

Återbetalnings- och returpolicy

Ni har alltid 14 dagars ångerrätt på lagerförda produkter. Vid köp av specialbeställd vara upphör ångerrätten när produktionen påbörjats. För retur av lagerförd vara skall du kontakta oss på info@bradekal.nu. Vill kunden ångra ett köp står kunden själv för frakten.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Dekalen får helleri nte ha avlägsnats från bäraren.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Alla föremål som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer att skickas tillbaks till dig via swish inom ett visst antal dagar.

Byten

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande på info@bradekal.nu och skicka din vara till adressen som syns längst ner på hemsidan.

Frakt & Retur

Efter att ni har handlat hos bradekal.nu återstår det för oss att printa/skära din dekal eller dekaler. Efter detta packas den och skickas till dig. Vår målsättning är att ha din dekal skickad senast 2 dagar efter att din beställning inkommit, förutsatt att den är betald. Vid hög belastning kan det dock ta någon dag eller 2 extra. Om du inte har fått din dekal inom en vecka vill ni att du kontaktar oss på info@bradekal.nu ihop med ditt ordernummer. 

För att returnera din vara bör du posta produkten till adressen längst ner på hemsidan.

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.